“Son Of A Rich” Filmi İçin Melisa Döngel İle Anlaşıldı

Kerem Bursin ve Melis Sezen'in başrollerini paylaştığı yeni film "Son Of A Rich" için Melisa Döngel ile anlaşıldı. Filmin okuma provası yakında gerçekleştirilecek.

Kunay Film’in merakla beklenen yeni projesi “Son Of A Rich” için geri sayım başladı. Başrollerini Kerem Bursin ve Melis Sezen’in paylaştığı filmde, Erkan Kolçak Köstendil, Ahmet Mümtaz Taylan ve Güven Kıraç gibi usta oyuncular da yer alacak. Son olarak kadroya katılan başarılı oyuncu Melisa Döngel Dilber karakterini canlandıracak.

“Son Of A Rich” filminin yönetmen koltuğunda, sinema dünyasında birçok başarılı projeye imza atan Onur Ünlü oturacak. Filmin yapımcılığını ise Karina Mia Satlykova ile Türk besteci ve yapımcı Arslanbek Sultanbekov üstleniyor. Yapım ekibine Semih Saçaklı liderlik ediyor.

Filmin ön hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, okuma provası ile birlikte oyuncuların rollerine daha da hakim olmaları sağlanacak. Sinemaseverlerin büyük ilgiyle beklediği “Son Of A Rich”, etkileyici kadrosu ve güçlü hikayesi ile bu yılın en çok konuşulan yapımlarından biri olmaya aday.

Exit mobile version