SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Haber10

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Montella’dan Arda Güler Açıklaması

Yayınlanma:
ABONE OL
Montella’dan Arda Güler Açıklaması

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, EURO 2024 öncesi Polonya ile oynanacak hazırlık maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Montella, takımın genç yıldızı Arda Güler’in sahadaki rolü hakkında açıklamalarda bulundu.

Montella, Arda Güler’in son dönemde genellikle sağ kanatta oynadığını belirterek, “Oyun sistemimizde kanat oyuncularımızın geriye gelmesini ve fazla koşmasını istemiyoruz. Arda’nın bu pozisyonda rahatça oynayabileceğini düşünüyorum” dedi.

Montella, Polonya maçı öncesi kadro tercihlerine yönelik eleştirilere de yanıt verdi. Maça as kadro ile çıkmayacaklarını açıklayan İtalyan teknik adam, “Polonya ve Gürcistan benzer oynuyorlar ama tam olarak aynı değiller. Takımımızda her oyuncu oynayabilecek seviyede. 11 oyuncuyla maç kazanmak artık yeterli değil, 5 değişiklik hakkınızı kullanarak 16 futbolcu üzerinden plan yapmalısınız. Bazı oyuncularımızın dinlenmesi gerekiyor, bu nedenle kadroda bir karışım olacak. Bu karar bazılarını memnun etmeyebilir ama başka seçenek yok” ifadelerini kullandı.

Sakatlık Durumları

Takımdaki sakat oyuncular hakkında da bilgi veren Montella, ciddi sakatlıklarının olmadığını belirtti. Özellikle Zeki ve Ferdi’nin durumlarına dikkat çeken Montella, “Oyuncularımızı riske atmamak mantıklı bir karar” dedi.

Montella, turnuvaya iyi hazırlandıklarını vurgulayarak, Geçmişe değil, şimdiye ve geleceğe odaklanıyorum. Hazırlıklarımızı tam konsantrasyonla yaptık. Birlikte zaman geçirdikçe bir aile olduk ve bu duyguyu sahaya yansıtacağız. Bu bilinçle ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” şeklinde konuştu.

Aday Kadrodan Çıkarılan Oyuncular

Aday kadrodan çıkarılan oyuncularla ilgili de konuşan Montella, bu kararların zor olduğunu ifade etti. “Hocalar bazı kararlar almak zorunda. İstatistiklere bakarak karar almıyoruz, o zaman hocanın burada işi yok. Genç oyuncuları kadroya katarken bazı dengeleri gözetmemiz gerekiyor. Sosyal medya paylaşımlarında bayrağa olan bağlılıklarını gösteren oyuncularımızı gördüm ve hoşuma gitti” dedi.

İlgili Haberler

Türkiye-Polonya Voleybol Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?
Spor
21 Haziran 2024
Türkiye-Polonya Voleybol Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

FIVB Kadınlar Milletler Ligi (VNL) turnuvasının grup aşamasını 6. sırada tamamlayan Filenin Sultanları, çeyrek finalde Polonya’yı mağlup ederek yarı finale yükselmeyi hedefliyor. Filenin Sultanları, 21 Haziran Cuma günü Tayland’ın başkenti Bangkok’taki Huamark Spor Salonu’nda Polonya ile karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16.30’da başlayacak olan bu heyecan dolu mücadele, TRT Spor ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. […]

EURO 2024’te Bugün Hangi Maçlar Var?
Spor
20 Haziran 2024
EURO 2024’te Bugün Hangi Maçlar Var?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda grup etapları tüm hızıyla devam ederken, 20 Haziran’da oynanacak maçlar futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada, bugün B ve C gruplarındaki ikinci karşılaşmalar sahne alacak. Günün en dikkat çeken mücadelesinde İspanya ve İtalya kozlarını paylaşacak. İki futbol devi, turnuvanın en heyecan verici maçlarından birinde karşı karşıya gelecek. Hem […]

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Paris 2024 Rakipleri Belli Oldu
Spor
19 Haziran 2024
A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Paris 2024 Rakipleri Belli Oldu

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Paris 2024 Olimpiyatları’ndaki rakipleri, Tayland’ın başkenti Bangkok’ta gerçekleştirilen kura çekimi ile belli oldu. 28 Temmuz-11 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek kadınlar voleybol turnuvasında, ay-yıldızlılar C Grubu’nda yer alacak. Türkiye, kura çekimine 2. torbadan katıldı ve İtalya, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti ile aynı grupta mücadele edecek. Turnuvada gruplar şu şekilde oluştu: A Grubu: […]