Kral Kaybederse İçin Halit Ergenç ve Taylan Biraderler Gündemde

Star TV’nin 3 yıl önce içerik anlaşması yaptığı OGM Pictures, yeni sezon için büyük bir projeyi yeniden gündemine aldı. Uzun süredir beklenen "Kral Kaybederse" dizisi için hazırlıklar son hızla devam ediyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun 2017’den beri üzerinde çalışılan ve merakla beklenen “Kral Kaybederse” kitabının dizi uyarlaması, geçen sezon oyuncu kadrosunun oluşturulamaması nedeniyle rafa kaldırılmıştı. Ancak bu sezon dizi, OGM Pictures’ın projeleri arasında yeniden yer alıyor ve heyecan verici isimlerle görüşmeler yapılıyor.

Birsen Altuntaş’ın haberinde yer verdiği bilgilere göre Ertan Kurtulan’ın yazdığı dizinin yönetmenliği için ünlü yönetmen ikilisi Taylan Biraderler ile görüşmeler yapılıyor. Ayrıca başrol için Halit Ergenç’in adı geçiyor.

“Kral Kaybederse”, annesi tarafından kral gibi büyütülen ve narsist bir karaktere sahip olan Kenan’ın, Fadi ile tanıştıktan sonra yaşadığı dönüşümü anlatıyor. Dizinin, bu kez başarılı bir oyuncu kadrosu ve yönetmen ekibiyle ekranlara taşınması bekleniyor.

Exit mobile version