Kötü Kan Dizisine Sürpriz İsim

Ertan Saban ve Damla Sönmez'in başrollerinde olduğu "Kötü Kan" dizisinin çekimlerine başlanıyor. Çekimler başlamadan önce diziye bir isim daha dahil oldu.

NTC Medya tarafından NOW platformu için hazırlanan ve eylül ayında izleyiciyle buluşması planlanan “Kötü Kan” dizisinin çekimlerine 1 Temmuz’da başlanacak.

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olarak gösterilen “Kötü Kan”, başarılı yönetmen M. Çağatay Tosun’un yönetmenliğinde ve İlker Arslan ile Barış Erdoğan’ın kaleminden izleyicilere sunulacak. Dizinin başrollerini Ertan Saban ve Damla Sönmez paylaşacak. Ertan Saban, yaşadığı büyük bir travma sonrası hayatı tamamen değişen eski polis “Kartal” karakterine hayat verirken, Damla Sönmez, bir mafya babasının kızı olan “Nazan” rolünde izleyici karşısına çıkacak.

Oyuncu kadrosu için çalışmalar tüm hızıyla sürerken diziye yeni bir isim daha eklendi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi önemli yapımlarda yer alan deneyimli aktör Savaş Özdemir, “Kötü Kan” dizisinde “Metin” karakterine hayat verecek. Hüseyin Avni Danyal’ın ardından kadroya katılan Özdemir, dizinin heyecanla beklenen karakterlerinden biri olacak. “Kötü Kan” dizisi eylül ayında NOW kanalında yayınlanacak.

Exit mobile version