Hasan Doğan’ın “Kuşaklılar” Filminin Çekimleri Başladı

Hasan Doğan'ın hem yapımcılığını hem de yönetmenliğini üstlendiği "Kuşaklılar" filminin çekimlerine başlandı. İki düşman ailenin etkileyici sevda hikayesini beyazperdeye taşıyan bu filmde, Almila Ada ve Emin Günenç başrolleri paylaşıyor.

Juli Yapım tarafından hayata geçirilen projede, Hasan Doğan yapımcılığın yanı sıra yönetmen koltuğunda da oturuyor. Filmin senaryosu ise Seçil Çömlekçi’nin imzasını taşıyor. Başrollerde izleyici karşısına çıkacak olan Almila Ada ve Emin Günenç’e, usta oyuncular Sinan Bengier, Selahattin Taşdöğen, Yüksel Ünal, Aslı Omağ, Berkay Veli, Aslı Samat, Birhan Tut ve Berat Hekim eşlik ediyor.

“Kuşaklılar” filmi, yıllardır süregelen aile düşmanlıklarına rağmen filizlenen bir aşkı konu alıyor. Köy öğretmeni Ayşen ve doktor Ferit hem aileleri hem de köylüler arasında yıllardır devam eden küslüğü sona erdirmek için büyük bir mücadeleye girerler. Bu zorlu süreçte, Ayşen ve Ferit’in aşkı yeniden alevlenir ve iki genç, hem ailelerini hem de köy halkını barıştırmak için verdikleri savaşta birbirlerine daha da yakınlaşırlar.

Exit mobile version