Grant Sputore, Yeni Godzilla x Kong Filminin Yönetmeni Oldu

Godzilla x Kong serisinin merakla beklenen yeni filmi için yönetmen koltuğuna oturacak isim, Grant Sputore olarak belirlendi.

Son iki Godzilla x Kong filminin yönetmeni Adam Wingard, serinin yeni filminde yerini Grant Sputore’ye bırakıyor. Mart ayında vizyona giren Godzilla x Kong: The New Empire’ın gişede 567 milyon dolara ulaşması, serinin başarısını kanıtlarken, Legendary Entertainment yeni film için hızla hazırlıklara başladı.

Wingard, kendi projelerine odaklanmak amacıyla seriden ayrılma kararı aldı ve bu ayrılığın ardından gözler yeni yönetmene çevrildi. Bu konuda beklenen açıklama gecikmedi; Legendary Entertainment, yeni Godzilla x Kong filminin yönetmen koltuğuna Grant Sputore’nin oturacağını duyurdu.

Legendary Entertainment Seçimi Şaşırtıcı Bulundu

Grant Sputore’nin bu büyük projeye seçilmesi, sinema dünyasında sürpriz yarattı. Kısıtlı bir filmografiye sahip olan Sputore, Netflix’te yayınlanan bilim-kurgu filmi I Am Mother ile tanınıyor. Bu film, genel olarak olumlu yorumlar alsa da büyük bir yankı uyandıramamıştı. Bu nedenle Sputore seçimi şaşırtıcı bulundu.

Yeni Godzilla x Kong filminin senaryosunu, MonsterVerse adı verilen bu sinematik evrenin ilk filmi olan Godzilla’nın da senaryosunu yazan Dave Callaham kaleme alacak. Callaham’ın filmografisinde The Expendables, Shang-Chi, Mortal Kombat ve Wonder Woman 1984 gibi önemli yapımlar bulunuyor.

Exit mobile version