SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Haber10

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Fenerbahçe’de Sezona Dusan Tadic Damga Vurdu

Yayınlanma:
ABONE OL
Fenerbahçe’de Sezona Dusan Tadic Damga Vurdu

Sezon başında takıma katılan ve deneyimi ile beklentilerin yüksek olduğu Dusan Tadic, takımda en çok forma giyen isim oldu. 38 haftalık lig maratonunda tüm maçlarda forma giyen Dusan Tadic’i 37 maç ile Ferdi Kadoğlu ve Sebastian Szymanski takip etti.

99 Puan Şampiyonluğa Yetmedi

38 maçlık periyotta 6 beraberlik alan ve 1 yenilgi yaşayan Fenerbahçe 99 puan topladı. Ancak Galatasaray’ın daha az beraberlik almasıyla daha fazla puan toplaması, sarı lacivertli takımın ikinci sırada yer almasına yol açtı. Yaşı nedeniyle tedirginliklerin yaşandığı Dusan Tadic buna rağmen 38 maçta da forma giydi.38 maçın 37’sinde ilk 11’de sahaya çıkan oyuncu, 1 maça ise yedek kulübesinde başladı.

Dusan Tadic’ten 24 Gole Katkı

Sahada kaldığı 3 bin 160 dakikada 10 gol atan ve 14 asist yapan Dusan Tadic’in kaçırdığı penaltılar ve asistlerinde takım arkadaşlarının kaçırdığı goller de hafızalarda yer edinmiş durumda.

Ligde 38 maçta forma giyen oyuncu, Avrupa ve Kupa maçları toplamında ise 56 maçta görev aldı. Bu maçların toplamında ise 16 gol, 16 asist yapma başarısı gösterdi. Tüm maçların sadece 1’sinde görev almayan oyuncu, performansıyla sezona damga vurdu.

Fenerbahçe’nin sezon boyunca +40 maçta görev alan isimleri ise Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Ferdi Kadıoğlu, Dominik Livakovic, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek ve İrfan Can Kahveci’nin yanı sıra takımın forvet oyuncuları Edin Dzeko ve Michy Batshuayi oldu.

İlgili Haberler

EURO 2024’te Bugün Oynanacak Maçlar
Spor
21 Haziran 2024
EURO 2024’te Bugün Oynanacak Maçlar

Almanya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen EURO 2024’te grup aşamasında ikinci maçlar tüm hızıyla devam ediyor. 21 Haziran’ın programında futbolseverleri birbirinden çekişmeli maçlar bekliyor. Günün en dikkat çekici mücadelesi, Hollanda ile Fransa arasında oynanacak. İki dev takımın karşı karşıya geleceği bu maç, futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Hem Hollanda hem de Fransa, turnuvanın favori ekiplerinden olduğu […]

Türkiye-Polonya Voleybol Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?
Spor
21 Haziran 2024
Türkiye-Polonya Voleybol Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

FIVB Kadınlar Milletler Ligi (VNL) turnuvasının grup aşamasını 6. sırada tamamlayan Filenin Sultanları, çeyrek finalde Polonya’yı mağlup ederek yarı finale yükselmeyi hedefliyor. Filenin Sultanları, 21 Haziran Cuma günü Tayland’ın başkenti Bangkok’taki Huamark Spor Salonu’nda Polonya ile karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16.30’da başlayacak olan bu heyecan dolu mücadele, TRT Spor ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. […]

EURO 2024’te Bugün Hangi Maçlar Var?
Spor
20 Haziran 2024
EURO 2024’te Bugün Hangi Maçlar Var?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda grup etapları tüm hızıyla devam ederken, 20 Haziran’da oynanacak maçlar futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada, bugün B ve C gruplarındaki ikinci karşılaşmalar sahne alacak. Günün en dikkat çeken mücadelesinde İspanya ve İtalya kozlarını paylaşacak. İki futbol devi, turnuvanın en heyecan verici maçlarından birinde karşı karşıya gelecek. Hem […]