Fenerbahçe’de Ali Koç ve Yönetimi Oy Birliğiyle İbra Edildi

Ülker Stadyumu'nda yapılan Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda, üyeler Ali Koç ve yönetim kurulunu mali ve idari yönden oy birliğiyle ibra etti. Aynı zamanda, Denetim Kurulu da bu dönemlerdeki faaliyetlerinden dolayı oy birliğiyle aklandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Ülker Stadyumu’nda düzenlenen genel kurul toplantısında, Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu, mali ve idari faaliyetlerinden dolayı oy birliğiyle ibra edildi. 01.01.2023 – 31.05.2023 ve 01.06.2023 – 29.02.2024 tarihleri arasındaki dönemleri kapsayan mali faaliyetlerin ibra edilmesinin ardından, yarın gerçekleştirilecek olan başkanlık seçimine odaklanıldı.

Fenerbahçe’de başkanlık seçimi, mevcut başkan Ali Koç ve eski başkan Aziz Yıldırım arasında geçecek. Seçim, yarın sabah saat 10.00’da başlayıp akşam saat 17.00’de sona erecek. Seçimde toplam 46 bin 410 kongre üyesi oy kullanma hakkına sahip olacak.

Kongreyi yöneten Vefa Küçük, başkan adaylarının oy pusulası renklerini açıkladı. Ali Koç sarı pusula rengini tercih ederken Aziz Yıldırım beyaz pusula rengini seçti.

Exit mobile version