Fenerbahçe Talisca Konusunda İnatçı

Al-Nassr'da forma giyen başarılı futbolcu Anderson Talisca, Fenerbahçe'nin transfer listesinin ilk sırasında. Fenerbahçe yıldız futbolcuyu transfer etmek için şartları zorluyor.

Fenerbahçe, transfer çalışmalarında Brezilyalı yıldız Anderson Talisca’ya odaklanmış durumda. Al-Nassr’da forma giyen Talisca’nın maaş talebi, sarı-lacivertli kulübün beklentilerinin üzerinde olduğu için pazarlıklar devam ediyor.

Sarı-lacivertli yönetim, Suudi Arabistan’da yıllık 12 milyon euro kazanan 30 yaşındaki futbolcudan maaşında indirim yapmasını bekliyor. Fenerbahçe, Talisca’ya yıllık en fazla 7 milyon euro teklif etmeyi planlıyor ve bu teklifini futbolcu cephesine iletti.

Transfer Görüşmeleri Devam Ediyor

Anderson Talisca’nın bonservis bedeli konusunda ise herhangi bir problem bulunmuyor. Al-Nassr ile 2026 yılına kadar sözleşmesi devam eden oyuncunun bonservis bedelinin 8 milyon euro civarında olduğu ve kulübünün, Talisca’nın takımdan ayrılma isteğine olumlu yaklaşacağı belirtiliyor. Suudi kulübü, 7-8 milyon euro karşılığında Brezilyalı oyuncuyu serbest bırakmaya hazır.

Fenerbahçe, Anderson Talisca transferini gerçekleştirmek için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yönetim, hem oyuncunun maaşında indirim yapılması hem de bonservis bedelinin uygun bir seviyede tutulması için gerekli adımları atmaya devam ediyor.

Exit mobile version