Burak Deniz ve Öykü Karayel Aynı Filmde

Emre Şahin'in yönetmenliğinde, Londra'nın ünlü bir restoranında geçen hikâyede Burak Deniz ve Öykü Karayel başrollerde buluşuyor.

Burak Deniz, yeni yayın döneminde başrolünü oynadığı “Şehrazad” adlı iddialı diziyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanırken, sinema dünyasında da adından söz ettirecek bir projeye imza atıyor. Yönetmen Emre Şahin’in Londra’nın ünlü restoranlarından birinde geçen ve karizmatik şef Andy Jones’ın hikâyesini anlatan “Boiling Point” filminin uyarlaması olan “Umami Kaynama Noktası” filminde Burak Deniz ve Öykü Karayel başrolleri paylaşacak.

Filmin senaryosu, Can Cengiz’in kaleminden çıkıyor ve çekimler ay sonunda başlayacak. Karga Seven Pictures’ın kurucularından olan Emre Şahin, Türk sinemasını uluslararası arenada başarıyla temsil eden bir yönetmen olarak bu projeyle tekrar izleyici karşısına çıkıyor.

“Şehrazad” dizisinin üç bölümünü tamamlayan ve kısa bir tatil arası veren Burak Deniz, “Umami Kaynama Noktası” filminde “Sina” karakterini canlandıracak. Öykü Karayel ise Ümit Ünal’ın “Evlilik” filminden sonra “Melis” karakteriyle bu yeni projede yer alacak. Film, hızlı bir ön hazırlık ve prova sürecinin ardından kısa bir sürede çekilecek.

Exit mobile version