SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Haber10

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Aylar Sonra Patiswiss’ten Yeni Bir Açıklama Geldi

Yayınlanma:
ABONE OL
Aylar Sonra Patiswiss’ten Yeni Bir Açıklama Geldi

Nisan ayının son haftasında Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, LinkedIn üzerinden küflü çikolata paylaşımı yapan bir tüketiciyi tehdit etmiş ardından fevri davrandığını açıklayarak özür dilemişti. Krizin ardından Patiswiss ürünleri, büyük zincir marketlerin raflarından çekildi ve marka, ciddi bir prestij kaybı yaşadı. Bu gelişmelerin hemen sonrasında, markanın CEO’su istifa etmişti.

Krizin üzerinden geçen bir aylık sürenin ardından Patiswiss, kamuoyuna yönelik yeni bir açıklama yaptı. Bu açıklamada, marka olarak yaşanan olaylardan dolayı derin üzüntü duydukları ve krizin etkilerini en aza indirmek için yoğun bir çaba sarf ettikleri belirtildi.

 İşte Patiswiss tarafından yapılan açıklama:

“Kamuoyunun Bilgisi ve Dikkatine;

Son günlerde sosyal medya başta olmak üzere farklı platformlarla dile getirilen konularla ilgili kamuoyunu bir kez daha bilgilendirmek isteriz.

Patiswiss markası, bu ülkenin bir değeridir.

Bu topraklarda doğmuş, büyümüş, gıda güvenliği konusunda Türkiye’ye öncülük etmiş, Türk insanına sağlıklı, kaliteli ürünler sunma misyonundan bir gün bile uzaklaşmamış ve tüm bunların ötesinde, 600’ü kadın olmak üzere 800’den fazla çalışana istihdam sağlamaktan her daim gurur duymuş bir Türk markasıdır.

Son birkaç aydır; yapılan hatalar, dilenen özürler, çıkarılan dersler, bunlara ilişkin atılan adımlar ve yapılan tüm duyurulara rağmen, Patiswiss markasına yönelik ithamların, çoğu zaman dozunu aşan eleştirilerin, bilgi yanlışlarına dayanan saldırıların hız kesmeden devam etmesinden büyük üzüntü duyuyoruz.

Belki de bugüne kadar kendimizi daha iyi ifade etmeliydik.

Belki bunda da hatalıyız.

Kaleme aldığımız bu açıklamayı da bu amaç için kullanmak isteriz.

“Patiswiss Türkiye’nin değeridir” cümlesi içi boş, hissiz, ezber bir cümle değildir.

Patiswiss’i tanıyan, bilen; bu markayı mağazalarına sokan her bir kurum / kuruluş bunu çok iyi bilir.

Diğer yandan, Patiswiss Türkiye’nin bir değeri olmakla beraber, Türkiye’nin ve Türk insanının sahip olduğu değerleri de pusula kabul eder.

Bu değerler, Türkiye’de faaliyet gösteren her bir kuruma erdemli olmayı zorunlu kılar.

Ve hatayı kabul edip özür dilemek kadar; hatasından dönene el uzatmak, özür dileyene yeniden kucak açmak da bir erdemdir.

Bu erdemi gösteren, bu süreçte bizleri her daim destekleyen ve Patiswiss’i raflarına taşıyarak bizlere olan güvenini ortaya koyan tüm iş ortaklarımıza, bizlere inanan müşterilerimize ve tüm Türk halkına teşekkür eder; Türkiye’nin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutlarız.

Saygılarımızla”

İlgili Haberler

Pençe-Kilit Operasyonunda Bir Askerimiz Şehit Düştü
Gündem
21 Haziran 2024
Pençe-Kilit Operasyonunda Bir Askerimiz Şehit Düştü

Bugün yapılan açıklamada, operasyon bölgesindeki arama tarama faaliyeti sırasında çıkan çatışmada Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz’un şehit düştüğü belirtildi. Bakanlık, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.” ifadelerine yer verdi. Milli Savunma Bakanı Yaşar […]

Bayram Tatilinde Gerçekleşen Trafik Kazaları Nedeniyle 49 Kişi Hayatını Kaybetti
Gündem
21 Haziran 2024
Bayram Tatilinde Gerçekleşen Trafik Kazaları Nedeniyle 49 Kişi Hayatını Kaybetti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatili için memleketlerine giden vatandaşların dönüş yolculuklarının başladığını belirtti. Geri dönüşlerin başlamasıyla birlikte trafik yoğunluğunun da artmaya başladığını ifade eden Bakan Yerlikaya, sürücülere önemli uyarılarda bulundu. Yerlikaya, sürücülere hız sınırlarına riayet etmeleri, emniyet kemerlerini takmaları ve trafik kurallarına uymaları gerektiğini hatırlattı. Trafik kazalarının önüne geçmek için alınması gereken bu […]

Şarampole Uçan Otomobilde 4 Kişi Hayatını Kaybetti
Gündem
21 Haziran 2024
Şarampole Uçan Otomobilde 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Kaza, gece saatlerinde Konya-Adana Karayolu üzerinde bulunan Hortu mevkiinde yaşandı. Ahmet Çelik’in kullandığı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı ve alev aldı. Kaza sonrası olay yerine hızla itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alev alan araca müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Ancak otomobilde bulunan 4 kişi hayatını […]