SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Haber10

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Aslıhan Gürbüz Uzun Süre Sonra Yeniden Görüntülendi

Yayınlanma:
ABONE OL
Aslıhan Gürbüz Uzun Süre Sonra Yeniden Görüntülendi

Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı ‘Ceylan Ongun’ karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştı. Sağlık sorunları nedeniyle bir süre televizyon ekranlarından uzak kalan Gürbüz, İstanbul’u terk edip Ayvalık’ta doğayla iç içe bir yaşamı tercih etmişti. Uzun süredir gözlerden uzak bir hayat süren oyuncu, tekrar görüntülendi.

Başarılı projelerden Yahşi Cazibe, Ufak Tefek Cinayetler, Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı’ndaki rolleriyle tanınan Aslıhan Gürbüz, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ekranlara ara vermişti. Gürbüz, bu süreçte İstanbul’un yoğunluğundan kaçarak Ayvalık’a yerleşmeyi seçti ve burada doğayla iç içe bir hayat sürmeye başladı.

Zor Günleri Geride Bıraktı

Son dönemlerde İsmail Hacıoğlu ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Gürbüz, ilişkisinde beklenmedik bir ayrılık yaşadı. Evlenecekleri konuşulan çift, ani bir kararla yollarını ayırdı. Ayrılığın ardından İsmail Hacıoğlu, eski eşiyle barıştı.

Sağlık sorunları nedeniyle bir süre inzivaya çekilen Aslıhan Gürbüz, zor günleri geride bıraktı. Ayvalık’ta doğayla baş başa bir yaşam sürdüren Gürbüz, sosyal medya üzerinden bahçesinden yaptığı paylaşımlarla takipçilerini haberdar etmeye devam ediyor.

Uzun Süre Sonra İlk Kez Görüntülendi

Özellikle zeytin hasadı sırasında yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Aslıhan Gürbüz, uzun süre sonra ilk kez bir davette görüldü. Davette gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gürbüz, son dönemde hangi dizileri izlediği ve gelecekte yer almak istediği projeler hakkında konuştu.

“Hayatımda hiç bu kadar dizi izlememiştim.” diyen Gürbüz, “Kızıl Goncalar, Bahar ve Sandık Kokusu dizilerini izliyorum. Gerçekten güzel işler yapılıyor.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kate Middleton Kral Charles’ın Doğum Gününde Halkla Buluştu
Magazin
15 Haziran 2024
Kate Middleton Kral Charles’ın Doğum Gününde Halkla Buluştu

Galler Prensesi Kate Middleton, kanser tedavisi nedeniyle uzun bir süre ortalarda görünmemişti. Ancak İngiltere’nin başkenti Londra’da Kral 3. Charles’ın resmi doğum günü kutlamaları kapsamında düzenlenen “Trooping the Colour” geçit töreninde ilk kez halkın karşısına çıktı. Londra’da Kral 3. Charles’ın resmi doğum günü şerefine gerçekleştirilen geleneksel “Trooping the Colour” geçit töreni, renkli görüntülere sahne oldu. Kraliyet […]

Deniz Akkaya’nın Devlet Korumasındaki Kızı Babası Efe Önbilgin’e Teslim Edildi
Magazin
15 Haziran 2024
Deniz Akkaya’nın Devlet Korumasındaki Kızı Babası Efe Önbilgin’e Teslim Edildi

Eski manken Deniz Akkaya, kızının kendisini balkona kilitlemesinin ardından polisler tarafından kurtarılmıştı. Bu olay sonrasında Akkaya, kızını ‘burnunun sürtmesi’ için devlet korumasına verdiğini açıkladı. O günden beri Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın gözetiminde olan Ayşe, dün itibarıyla babası Efe Önbilgin’e teslim edildi. Akkaya’nın eski eşi Efe Önbilgin, yaşanan olayların ardından kızının velayetini almak için 29 […]

Survivor All Star Finaline Çakarlı Araçla Gelen Yarışmacılara Ceza Uygulandı
Magazin
15 Haziran 2024
Survivor All Star Finaline Çakarlı Araçla Gelen Yarışmacılara Ceza Uygulandı

Survivor All Star’ın aylardır beklenen finali yapıldı. Finale katılan eski yarışmacılar Yağmur Banda, Damla Can ve Sahra Işık’ın çakarlı araçla etkinliğe gelmesi sosyal medyada ve ulusal basında geniş yankı buldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu duruma ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, usulsüz çakar kullananlara asla müsamaha göstermeyeceklerini vurguladı. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabında “Gereği […]