Ali Koç’tan Seçim Öncesi Transfer Müjdesi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, pazar günü yapılacak başkanlık seçimi öncesinde transfer gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan, seçilmeleri halinde transfer çalışmalarına hemen başlayacaklarını belirtti.

Fenerbahçe’nin transfer stratejisi hakkında konuşan Ali Koç, isim vermekten kaçındığını ancak her mevki için belirledikleri futbolcuların olduğunu söyledi. Koç, “Şu an için oyuncu isimleri vermem mümkün değil. Ancak her pozisyon için 5 futbolcu belirledik ve seçilirsek 10 Haziran’dan itibaren bu oyunculara teklif götürmeye başlayacağız.” dedi.

Transfer politikaları hakkında daha fazla bilgi veren Koç, mevcut kadroyu güçlendirmek için 3-4 yeni oyuncu transfer etmeyi planladıklarını açıkladı. Ayrıca takımın değerli oyuncularını astronomik teklifler gelmedikçe satmayı düşünmediklerini belirtti. Koç, “Tüm kaynaklarımızı yeni teknik direktöre harcamadık. Kadromuzu güçlendirmek için 3-4 transfer yapacağız. Aynı zamanda, mevcut oyuncularımızı tutmak da bizim için çok önemli. Çok değerli oyuncularımız başka kulüplerin radarında. Ancak astronomik bir teklif gelmediği sürece onları satmayı planlamıyoruz” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version