SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Haber10

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım’ın Suçlamalarına Cevap Verdi

Yayınlanma:
ABONE OL
Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım’ın Suçlamalarına Cevap Verdi

Fenerbahçe’de hareketli günler yaşanıyor. Ali Koç’un yönetim kadrosuna dahil olan Acun Ilıcalı, eski başkan Aziz Yıldırım’ın kendisi hakkındaki “Adnan Hocacı” suçlamalarına TV 100’de yayınlanan ‘Candaş Tolga ile Az Önce Konuştum’ programında yanıt verdi.

Aziz Yıldırım’ın iddialarına yanıt veren Ilıcalı, açıklamalarında Yıldırım’ı eleştirdi. “Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığını çok istiyor olabilir. Seçimlerde hezimete uğradı ve içinde bazı duygular birikmiş olabilir. Ancak bir Fenerbahçeliyi karalamak, başkanlık arzusuyla yapılan bir hareket olarak çok üzücü.” dedi. Ilıcalı, Fenerbahçe’deki iç kavgaların kulübe zarar verdiğini vurgulayarak, “Bu tür çirkin suçlamalarla başa çıkmak zorundayız.” ifadesini kullandı.

Ilıcalı, Yıldırım’ın 35 yıl önceki bir olayı gündeme getirmesinin art niyetli olduğunu belirtti. “18 yaşındaydım ve bir sohbet için Adnan Hoca ile görüşmüştüm. O dönemde İslam’ın güzel yanlarından bahsetti. Aziz Yıldırım’ın başkanlık döneminde Fenerbahçe’yi desteklemek için programlar yaptım. Bu desteği Fenerbahçe sevgisiyle yaptım, Aziz Yıldırım’ı memnun etmek için değil.” dedi.

Ilıcalı, Yıldırım’ın tutarsız tavırlarını eleştirerek, “Kendi başkanlığında iyiydim, şimdi kötü oldum. Bu çok komik! Takımıma olan desteğim her zaman aynıydı. Ali Koç başkan olduğunda kampanya düzenlememi istedi ve üç gün içinde 20 milyon euro topladık.” dedi.

Mourinho İddiaları Yalan

Aziz Yıldırım’ın Mourinho ile görüşemediğini söyleyen Ilıcalı, “Aziz Yıldırım’ın Jose Mourinho ile anlaşma iddiaları tamamen yalan! Üç gün boyunca irtibat kuramadılar. Mourinho bizimle görüştükten sonra telefon numarasını değiştirdi. Anlaşma falan yok.” ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım’ın kulübü büyük bir borçla bıraktığını söyleyen Ilıcalı, “Yıldırım, kulübü 600 milyon euro borçla bıraktı. Ali Koç geldiğinde bu borçla karşılaştı ve şimdi bunu 300 milyon euroya indirdi. Yıldırım, FETÖ’cü ve Adnan’cı gibi suçlamalarla başkanlığa aday oluyor. İnsanlar artık bu tür insanları görmek istemiyor.” dedi.

Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım’ı canlı yayında Ali Koç ile tartışmaya davet ederek, “Yıldırım, 600 milyon euro borç hakkında konuşamaz. Ali Koç ile tartışsın, ben de hiçbir şey bilmediğimi söyleyeceğim.” şeklinde sözlerini noktaladı

İlgili Haberler

Pençe-Kilit Operasyonunda Bir Askerimiz Şehit Düştü
Gündem
21 Haziran 2024
Pençe-Kilit Operasyonunda Bir Askerimiz Şehit Düştü

Bugün yapılan açıklamada, operasyon bölgesindeki arama tarama faaliyeti sırasında çıkan çatışmada Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz’un şehit düştüğü belirtildi. Bakanlık, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.” ifadelerine yer verdi. Milli Savunma Bakanı Yaşar […]

Bayram Tatilinde Gerçekleşen Trafik Kazaları Nedeniyle 49 Kişi Hayatını Kaybetti
Gündem
21 Haziran 2024
Bayram Tatilinde Gerçekleşen Trafik Kazaları Nedeniyle 49 Kişi Hayatını Kaybetti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatili için memleketlerine giden vatandaşların dönüş yolculuklarının başladığını belirtti. Geri dönüşlerin başlamasıyla birlikte trafik yoğunluğunun da artmaya başladığını ifade eden Bakan Yerlikaya, sürücülere önemli uyarılarda bulundu. Yerlikaya, sürücülere hız sınırlarına riayet etmeleri, emniyet kemerlerini takmaları ve trafik kurallarına uymaları gerektiğini hatırlattı. Trafik kazalarının önüne geçmek için alınması gereken bu […]

Şarampole Uçan Otomobilde 4 Kişi Hayatını Kaybetti
Gündem
21 Haziran 2024
Şarampole Uçan Otomobilde 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Kaza, gece saatlerinde Konya-Adana Karayolu üzerinde bulunan Hortu mevkiinde yaşandı. Ahmet Çelik’in kullandığı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı ve alev aldı. Kaza sonrası olay yerine hızla itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alev alan araca müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Ancak otomobilde bulunan 4 kişi hayatını […]