SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Haber10

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Warner Bros. 300 Dizisi İçin Hazırlıklara Başladı

Yayınlanma:
ABONE OL
Warner Bros. 300 Dizisi İçin Hazırlıklara Başladı

Yıllar sonra yeni bir projeyle 300, ekranlara dönüyor. Warner Bros., 300 dizisi için hazırlıklara başladı ve Zack Snyder’in de bu proje içinde yer alması bekleniyor.

Frank Miller’ın aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan 300, 2006 yılında beyaz perdeye aktarılmış yankı uyandırmış ve izleyiciler tarafından büyük ilgi görmüştü. Zack Snyder’ın yönetmenliğini üstlendiği bu yapıt, onun adını geniş kitlelere duyururken, aynı zamanda benzer tarzdaki yapımlara olan ilgiyi artırdı. Bu film, Spartacus gibi dizilerin de ilham kaynağı oldu.

2014 yılında çekilen ancak beklenen ilgiyi göremeyen 300: Rise of an Empire, hayal kırıklığı yaratmış ve bu serinin sona erdiği düşünülmüştü. Ancak Rise of an Empire’dan tam 10 yıl sonra, 300 serisi yeniden gündemde. Warner Bros., bu kez 300 dizisi için kolları sıvadı. Üstelik yönetmen koltuğunda Zack Snyder’ın olması için görüşmeler yapılıyor.

300 Dizisi, İlk Filmin Öncesinde Geçecek

Henüz proje erken aşamalarda olduğu için herhangi bir anlaşma imzalanmadı. Ancak Warner Bros’un Zack Snyder ve Deborah Snyder ile görüştüğü bildiriliyor. Eğer taraflar anlaşmaya varırlarsa, Snyder çifti projenin yapımcılığını üstlenecek ve Zack Snyder yönetmen koltuğuna oturacak.

300 dizisinin konusu henüz netlik kazanmamış durumda ve henüz bir senaristle anlaşılmış değil. Ancak dizi, ilk filmin öncesinde geçecek olan bir prequel olacak şekilde planlanıyor. Frank Miller’ın çizgi romanlarına konu olan Spartalılar, benzersiz yaşam biçimleriyle dikkat çeken ve oldukça ilginç bir medeniyet olmaları sebebiyle, dizinin anlatabileceği pek çok olay var.

İlgili Haberler

“Son Of A Rich” Filmi İçin Melisa Döngel İle Anlaşıldı
Kültür
21 Haziran 2024
“Son Of A Rich” Filmi İçin Melisa Döngel İle Anlaşıldı

Kunay Film’in merakla beklenen yeni projesi “Son Of A Rich” için geri sayım başladı. Başrollerini Kerem Bursin ve Melis Sezen’in paylaştığı filmde, Erkan Kolçak Köstendil, Ahmet Mümtaz Taylan ve Güven Kıraç gibi usta oyuncular da yer alacak. Son olarak kadroya katılan başarılı oyuncu Melisa Döngel Dilber karakterini canlandıracak. “Son Of A Rich” filminin yönetmen koltuğunda, […]

Burak Deniz ve Öykü Karayel Aynı Filmde
Kültür
20 Haziran 2024
Burak Deniz ve Öykü Karayel Aynı Filmde

Burak Deniz, yeni yayın döneminde başrolünü oynadığı “Şehrazad” adlı iddialı diziyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanırken, sinema dünyasında da adından söz ettirecek bir projeye imza atıyor. Yönetmen Emre Şahin’in Londra’nın ünlü restoranlarından birinde geçen ve karizmatik şef Andy Jones’ın hikâyesini anlatan “Boiling Point” filminin uyarlaması olan “Umami Kaynama Noktası” filminde Burak Deniz ve Öykü Karayel başrolleri […]

Levent Ülgen “Kötü Kan” Dizisinin Kadrosuna Katıldı
Kültür
20 Haziran 2024
Levent Ülgen “Kötü Kan” Dizisinin Kadrosuna Katıldı

NTC Medya tarafından hazırlanan ve NOW’ın yeni sezonunun iddialı projelerinden biri olan “Kötü Kan” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Ünlü yönetmen M. Çağatay Tosun’un yönetmen koltuğunda oturacağı bu yapım, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizinin başrolünde Ertan Saban, “Kartal” karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Ona Damla Sönmez “Nazan” rolünde eşlik edecek. Hüseyin Avni Danyal ise Nazan’ın […]