3 Body Problem Dizisinin Kaç Sezondan Oluşacağı Belli Oldu

Netflix'in sevilen bilim-kurgu dizisi "3 Body Problem" ile ilgili en çok merak edilen sezon sayısının kaç olacağı sorusu cevaplandı. İşte, dizinin yayın süresi ve diğer ayrıntılar...

Netflix’in sevilen bilim-kurgu dizisi “3 Body Problem” ile ilgili merak edilen soru nihayet cevaplandı. Bu ayın başında ikinci sezon onayını alan dizinin, iki sezondan fazla süreceği zaten belirtilmişti. Ancak toplamda kaç sezon süreceği netleşmemişti. Yapımcıların yaptığı son açıklamayla birlikte bu belirsizlik de ortadan kalktı.

Netflix, ay başında yaptığı açıklamada dizinin yeni bölümlerle geri döneceğini duyurdu. Ancak kullanılan ifadeler oldukça muğlaktı. “3 Body Problem yeni bölümlerle hikâyesini tamamlama şansı yakalayacak” gibi belirsiz ifadeler, izleyiciler arasında kafa karışıklığına yol açtı. Başlangıçta, ikinci sezonun kısaltılmış bir final sezonu olabileceği düşünüldü. Ancak dizinin yaratıcıları bu spekülasyonlara son verdi.

Üç Sezonluk Plan Açıklandı

Dizinin yaratıcıları David Benioff, D.B. Weiss ve Alexander Woo, Netflix FYSEE etkinliğinde dizinin geleceği hakkında bilgi verdi. Ekip, “3 Body Problem” dizisinin toplamda üç sezon süreceğini açıkladı. Böylece izleyicilerin merakla beklediği soruya net bir cevap verilmiş oldu.

Liu Cixin’in üç kitaptan oluşan roman serisine dayanan dizinin ilk sezonu, serinin ilk kitabını ekrana taşıdı. İkinci ve üçüncü sezonların da serinin diğer iki kitabını işleyeceği bekleniyor. Bu, her sezonun bir kitabı kapsayacak şekilde yapılandırılarak, serinin hak ettiği şekilde ekrana uyarlanması için en uygun model olarak görülüyor.

Exit mobile version